Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤIΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΠΩΣ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ,
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!
ΔΕΙΤΕ TO BINTEO:
 

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι μεγάλη η εκδήλωσή εχθές και ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από όλους τους ομιλητές και φυσικά την τιμητική την είχε ο κος Μπεξής με την ιδρυτική και τις αρχές της. Σε δύο σημεία μπορεί να έχουμε διαφορές, για τις οποίες θα τύχει να ανταλλάξουμε απόψεις.
    Παράλληλα θα ήθελα όμως να σας ενημερώσω πως προσπάθησα να εγγραφώ στο news letter για ενημερώσεις ανεπιτυχώς και δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από πλευράς της σελίδας σας ή από την υπηρεσία του service.
    Τέλος, θα πρότεινα να προστεθεί η ενημέρωση στα σχόλια , για να γίνεται λήψη των επομένων σε όποιον σχολιάζει. Ενώ τώρα και να απαντήσετε εσείς εδώ, προσωπικά δεν θα το μάθω. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή