Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΕΞΗ.

 
 ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ), ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ "ΠΙΑΤΣΑ", ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ!!! ΕΙΠΑΜΕ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ ΚΤΙΖΟΥΜΕ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ

7 σχόλια:

  1. Σας αποκαλούν Μασόνο. Είστε η όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα. ξερεις τι ειναι μασωνος?

      Διαγραφή
    2. ΝΑ μην έχει κι αυτό το μέλλον του ΕΑΡ και κλαίμε τα φράγκα μας

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Άγγελε,

      Αν εννοείς την ετυμολογία της λέξεως, πιστεύω πως ναι, την γνωρίζω, προέρχεται από την αγγλοσαξωνική λέξη mason - κτίστης. Και αρχικά οι Στοές ξεκίνησαν ώς σύλλογοι επαγγελματιών για να προασπίσουν τα συμφεροντά τους.

      Από εκεί και ύστερα όμως αυτές οι Στοές εξελίχθηκαν σε κάτι άλλο, στις λεγόμενες Μυστικές Εταιρείες οι οποίες είχαν και πνευματικό υπόβαθρο. Σε αυτές τις Μυστικές Αδελφότητες υπάρχει λοιπόν υποτιθέμενη Γνώση που μεταδίδεται μεσω μιας πυραμιδωτής ιεραρχίας.

      Και φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι και ποιος μου διασφαλίζει ότι η Γνώση αυτή που διδάσκεται σε αυτές τις Στοές είναι αυθεντική, με άλλα λόγια οδηγεί στην Αλήθεια των πραγμάτων. Όπως επίσης αναρωτάται κανείς, πως μπορεί ο Μασώνος των κατωτέρων βαθμίδων να γνωρίζει τι συμβαίνει, τι συζητείται και τι αποφασίζεται από τους Μασώνους των ανώτερων βαθμίδων...

      Επίσης είναι γνωστό πια ότι πολλοί από αυτούς που μας κυβερνούν σε παγκόσμιο επίπεδο- με πρώτους από όλους τους διεθνείς τραπεζίτες- ανήκουν σε τέτοιου είδους Στοές.

      Συνεπώς η όλη ιστορία με τη Μασωνία είναι μια μυστήρια υπόθεση και καλώς κάνει ο κόσμος και αναρωτιέται. Είναι εξάλλου αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας να θέτει ερωτήματα. Προσωπικά, ακόμα περιμένω την απάντηση του κ. Μπεξή επί του θέματος.

      Διαγραφή
  2. Παρακαλώ δείτε
    1)Ο Αναστασάκης παραδέχεται πως είναι ΤΕΚΤΟΝΑΣ - ΜΑΣΩΝΟΣ
    2)Φιλάκια του ΜΠΕΞΗ στον Αναστασάκη...( Μασωνικά φιλάκια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίντεο 1 ) http://www.youtube.com/watch?v=sqV-5jw9JLs
    Βίντεο 2 ) http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=f3Jy5gUlYdE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή