Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 
1) ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ,  ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ. 

2) ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

3) ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.


4) ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

5) ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΗΔΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.


6) ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

7) ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ Η ΟΛΙΓΩΡΗΣΕΙ Η ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΑΛΛΑ ΩΦΕΛΗ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου