Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ;

ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ. 
ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ=ΗΛΙΘΙΟΙ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΟΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. 
ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ:

ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΘΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ "ΠΕΣΟΥΝ", ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου